Naujienos

Kišas (quiche) - prancūziškas pyragas su brokoliais ir lašiša

Kišas - tai prancūziškas pyragas, kuris skanus ir šiltas, ir šaltas. Jį galite patiekti ir kaip pagrindinį patiekalą, ir kaip užkandį, ir vežtis su savimi į gamtą. Kaip ir ingredientai - galite improvizuoti iš to, ką turite šaldytuve. Man skaniausias su mano mėgstama lašiša ir dievinamais brokoliais.
Pica su rūkyta lašiša ir pomidorais
Labai skani, "neperkrauta" produktais pica. Labai mėgstu svogūnus, tai kitą kartą dar dėčiau pusžiedžiais pjaustytų svogūnų. :)
Biskvitinis tortas su maskarponės-grietinėlės kremu
Tobulo skonio tortas. Darytas milijoną kartų, ir niekad nenusibostantis!
Naminis žemės riešutų sviestas
Jokių konservantų, jokių dirbtiniu priedų - pats geriausias naminis riešutų sviestas per keliolika minučių!
Daugybė receptų, mažiausiai pastangų
Kompaktiškas virtuvės kombainas „trys viename“.
Mielinė tešla be kildinimo - pyragėliai su dešrelėmis
Lengviausiai padaroma, pati minkščiausia ir puriausia iki šiol daryta mielinė tešla. Ir -  TAIP, jos nereikia kildinti! Galite kepti bandeles su įdarais, be įdaro, naudoti picų ar nesaldžių pyragų pagrindui.
Šokoladiniai keksiukai su avietėmis
Labai labai šokoladiniai keksiukai... :)
Kodėl verta rinktis lėtaeigę sulčiaspaudę?
Su lėtaeige sulčiaspaude “VitaPure” lengvai ir greitai galima išsispausti daugiau iki 86% natūralių sveikų sulčių su žymiai daugiau vitaminų ir fermentų. Išspausite sultis iš tokių kietų daržovių kaip morkos, kopūstai, taip pat želmenų, lapinių daržovių, o išspaustos sultys nesisluoksniuoja.
Karamelinis krekerių tortas
Labai paprastas ir labai skanus tortukas. Ruošiant šventinį stalą, tai turbūt grečiausiai padaromas skanėstas :) Galite improvizuoti dėdami įvairius priedus, puošti šokoladu, kokoso drožlėmis, pabarstukais.
Baklava - šiltųjų kraštų saldumynas su riešutais
Jei lankėtės Turkijoje arba Graikijoje, paklausti, koks tų šalių saldumynas sukelia skaniausius prisiminimus, tikriausiai visi be išimties atsakytumėte, kad tai yra Baklava :)
Barankos
Tuomet imame gabalėlį tešlos, iškočiojame į virvutę, supjaustome norimo ilgio gabalėliais, kuriuos sulipdome į barankytę. Kepame 180 C orkaitėje, kol barankos gražiai paruduoja. Skanaus!
Kodėl verta rinktis Vinzer indus?
Ši šveicarų kompanija užkariavo pasaulį vadovaudamasi pagrindinėmis savo vertybėmis - neabejotina kokybė ir dinamiški dizainai.
Kodėl verta rinktis Simax indus?
Simax indai gaminami iš ekologiškai švaraus stiklo be jokių sveikatai ar aplinkai kenksmingų priemaišų. Stiklas - natūrali gamtoje randama medžiaga.
Braškiniai ledai
Kadangi sode iš po vešlių žalių lapų jau raudonuoja braškės, neatsispyriau pagundai pasidaryti braškinius ledus!