Bambukinis indas garinimui, 3 dalių

Bambukinis indas garinimui, 3 dalių

Gamintojas:Ibili
Statusas:Turime
Kaina: 24,00 €
Įpakuoti kaip dovaną?:



Kiekis:     - AR -   Į atmintinę Palyginti
Prieš sudėdami produktus į garų puodą, leiskite vandeniui užvirti. Kadangi verdate ne vandeny, o garuose, tai verdantis vanduo neturi liestis su produktais.
Indo aukštis 15cm;
Skersmuo 18,5cm;
  • garinant bambukinis pagrindas sugeria drėgmės perteklių, susikaupęs vandens kondensatas nelaša ant gaminamo maisto;
  • grotelių formos krepšelio dugnas leidžia garams laisvai cirkuliuoti, garai pasiskirsto tolygiai;
  • bambukinio puodo dangčio išgaubimas leidžia šiltam garui laisvai cirkuliuoti;
  • bambukiniai krepšeliai sukonstruoti taip, kad nesunkiai laikytųsi virš puodo su vandeniu;
  • vieną ant kito laisvai galima sudėti du, tris ar daugiau krepšelių ir sutaupyti laiko — vienu metu ant to paties puodo galima garinti atskirus produktus, sudėtus keliais aukštais: ilgiau garinamus produktus reikia dėti į apatinį aukštą, trumpiau — į viršutinius krepšelius;
  • maistas gali būti dedamas tiesiai ant bambukinio pagrindo arba dedamas į lėkštę, o ši — ant krepšelio dugno.

Naudoti garintuvą labai paprasta:

  • paruošus ir į krepšelius sudėjus maisto produktus, garintuvą reikia įdėti į vandens pripildytą puodą arba keptuvę, kaitinamą ant viryklės;
  • į puodą ar keptuvę, ant kurios statomas bambukinis garintuvas, vandens reikia pilti tiek, kad dugnas nemirktų vandenyje;
  • būkite atsargūs tikrindami garinamą maistą — norėdami atidengti dangtį saugokitės karštų garų;
  • panaudojus garintuvą galima plauti tik rankomis, nusausinti šluoste ir gerai išdžiovinti;
  • tiesa, naują bambukinį puodą 15 minučių pamerkite į šiltą vandenį, kad pasišalintų pašalinis kvapas ir skonis.

 

ĮVERTINK:



Pastaba: HTML nesiverčia!

Blogas           Geras